Sanitair

Voor een gehele badkamer- of toiletrenovatie in uw woning zijn wij daar de aangewezen firma voor. Burger BV regelt de renovatie geheel van A tot Z voor u.
Voor het uitzoeken van het nieuwe sanitair t.b.v. de renovatie, kunt u gebruik maken van diverse showrooms die onze leveranciers aanbieden.
Het enige wat u zelf moet verzorgen, is het verwijderen van uw handdoek en tandenborstel en de rest doet de Burger BV graag voor u!

Ontwerp je eigen badkamer meubel

Altijd al uw eigen badmeubel willen ontwerpen?! Dat kan nu met onze badmeubel ontwerp tool. Geheel vrijblijvend kunt u op onze website aan de slag met de ontwerptool. Stel op basis van een aantal standaard modellen een badkamermeubel samen. U kunt uw ontwerp opslaan en uitprinten. Voor aanvullende vrijblijvend advies, meer keuzemogelijkheden of een offerte, neem even contact met ons op en neem uw ontwerp mee!

ontwerp uw eigen badkamer meubel

 

Advies

Komt u er niet helemaal uit of heeft u geen idee waar u moet beginnen met het ontwerpen van uw badkamer? Installatiebedrijf Burger helpt u hier graag bij. U bent dan ook van harte welkom om bij ons op kantoor samen met onze adviseur onze showmodellen te bekijken en alle andere mogelijkheden die onze leveranciers bieden.

fotoboek badkamers

offerte aanvraag